2014. május 17., szombat

4 órás otthoni munka

Otthoni munkát általában bármikor végezhet a munkavállaló. Kérdés az, hogy részmunkaidőben, mondjuk 4 órában lehet-e, érdemes-e végezni.

A válasz természetesen az, hogy igen. Amennyiben cégnél dolgozunk, akkor előzetes megbeszélés nyilvánvalóan szükséges ahhoz, hogy kizárólag részmunkaidőben végezzünk otthoni melót. Iskola, gyerek mellett is ideális a részmunkaidős megoldás. Akik viszont a saját zsebüket szeretnék növelni vállalkozóként, azon valószínűleg jóval többet fognak dolgozni 4 óránál.


Főállás mellett nem egyszerű négy órában távmunkázni, mindenesetre ha jól osztjuk be az időnket, akkor van esélyünk arra, hogy szép kis kereset kiegészítés jöjjön össze a hétvégén. Léteznek olyan megoldások (pl. PTC-s munkák), amivel kezdetben nagyon gyengén kereshetünk, de ha ügyesek vagyunk, építünk csapatot, befizetünk, akkor a határ a csillagos ég is lehet. Ezt csak azért mondom, mert sok munkával azt is el lehet érni, hogy kevesebbet dolgozzunk még a részmunkaidőnél is, de a pénzünk ne változzon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése