2016. január 23., szombat

Online kérdőíves munka

Gondoltál már arra, hogy szabadidődben kérdőíveket töltsél ki? A munka nem túlságosan bonyolult, a rendszer felajánl neked kitölthető kérdőíveket, te pedig kitöltöd őket. Fontos, hogy őszinte legyél a kérdőívben és ne csalj, különben egy idő után biztosan nem fog a rendszer küldeni neked semmit.

Mi ez az oldal?

Ebben a cikkben a Clixsense rendszer kérdőíves szekciójáról írnék. Az oldal elsősorban PTC (kattintós) hirdetésekből áll, de szerves részét képezik a kérdőívek. A Clixsense az egyik legmegbízhatóbb oldal, így sok veszítenivalód nincsen azzal, hogy kipróbálod. Igen, fizetnek! Meggazdagodni ugyan a kérdőívezésből nem fogsz, de havi pár ezer forintot össze tudsz szedni. Kifizetés 8$-tól online számlára, pl. PayPal, Payza, stb.

Hogy működik?

Nagyon egyszerű a dolog. Beregisztrálsz az oldalra, és látsz egy olyan menüpontot, hogy Survey. Ez zölden "világít", biztosan megtalálod.


Vannak személyre szóló kérdőívek meg olyan rendszerek is, amik összepárosítanak téged a kérdőívvel, ilyen a Cint és a YourSurveys. A Cint 1 dollárt, a YourSurveys 0,8 dollárt fizet egy kérdőívért. Én készítettem már 2 perces kérdőívet 1 dollárért (volt vagy 6-7 kérdés), de fél órásat is. Akárhányszor kereshetsz a Cinttel és a YourSurveyzzel kérdőív után, de van, hogy e-mailben is kapsz felkérés. 8-10 kitöltött kérdőívvel már el is érted a kifizetést.

Mennyit lehet keresni?

Rengeteg az utcán álló ember kérdőívez, amiért a kitöltő legjobb esetben egy tollat vagy egy képeslapot kap. A Clixsense-szel átlagosan 200-300 forintot lehet keresni kérdőívenként, ami nem rossz. Nehéz megmondani, hogy mennyit lehet keresni a rendszerrel havonta, hiszen függ attól, hogy beleférsz-e a célközönségbe. Engem sokszor dobott ki a kérdőív elején már, hogy mégsem engem keresnek. Ha folyamatosan párosítasz, nézed a Cintet és a YourSurveyt, akkor szerintem egy-két kifizetés lehetséges, nem tartom elérhetetlennek a havi 5000.-ot, vagy akár még többet.

Mint említettem, ebből és csak ebből megélni nem lehet, de néhány ezer forintos keresetkiegészítésnek szuper. Ha nem jönnek a kérdőívek akkor se keseredj el, a pénzed nem veszik el, bármikor kikérheted 8$ után.

Hogyan tudok regisztrálni?

Itt az én affiliate bannerem, kérlek ide kattintva regisztrálj, ha szeretnél kérdőíveket kitölteni. Neked semmibe nem kerül, nekem viszont nagy segítség.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése