2016. február 14., vasárnap

Neobux stratégia

A Neobux oldal egy megbízható, 2008 óta működő PTC oldal. Ha az ember egyedül csinálja, referáltak nélkül, akkor szerintem a Clixsense jobban fizet, mert több kérdőív van, amiért akár több dollárt is fizetnek a megrendelők.

A Neobuxon lehetőség van pénzért refereáltakat vásárolni és különböző stratégiákkal pénzt keresni. A dolog nem egyszerű, sok időt és odafigyelést igényel. Nos, én úgy döntöttem, hogy megpróbálok felépíteni egy ilyet a Neobuxon. Nem tudom meddig leszek kitartó, remélhetőleg sokáig.

Vásároltam 5 db referáltat szerdán. Ez azt jelenti, hogy befektettem 1$-t, hogy vásároljak 5 szponzor nélküli tagot, akik alattam dolgoznak, és a munkájuk után jutalékot kapok. Darabjuk 0,2$-ba került. 4 fix kattintást (és egyéb extra kattintást, ami szökőévente van csak) számol a rendszer, így jelenleg 40 hirdetést kell lekattintaniuk 30 nap alatt, hogy nullás legyek, azaz összesen 200-at, ugyanis a fix narancssárga hirdetések 0,005$-t érnek, és ebből 4 van naponta. Tehát egy tag 10 nap alatt lekattinthatja a részét, minden más profit.

Persze nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen nem mindenki kattintja le a 4 kattot mindennap, vannak nem dolgozók is, így csökken a profit. Le lehet őket cserélni pontokért vagy pénzért, de ugye a pénzt ki is kell termelni.

Az egész Neobux referált rendszer matematika és szerencse. Az sem mindegy, hogy valós felhasználók vannak a tagok mögött vagy botok, és mennyire manipulálják az egészet, hogy minél többet fizess be, minél többet forgass vissza.

5 tagom van, ebből 3 szépen dolgozik, kettő viszont nem kattintott egyáltalán. Ha valaki nem kattint, 14 nap után ingyen cseréli a rendszer, viszont az új tagnak a maradék 16 nap alatt kell 40 kattot összehozni (10 nap maximális kattal), hogy az a bérelt referált a nullán legyen, és akkor még nem is termelt semmit. Valószínűleg a holnapi napon pontokért cserélem őket, hiszen minden egyes nem dolgozott nap nekem veszteség.

Hogyan lesz a folytatás?

A kevesebb ember-hosszabb hosszabbítás elvét fogom követni, így hosszabb idő alatt, de összejöhet egy rendszer.
Az öt emberemet meg fogom hosszabbítani 240 nappal, függetlenül attól, hogy mennyit dolgozik a ref vagy mennyit nem. Ez 1,17$ fejenként, így összesen 6,85$ összesen a 30+240 napra. 270 nap alatt 1370 kattintás kell majd az 5 tagtól, hogy nullán legyek. Ezt majdhogynem egy mindennap kattintó tag is ki tudná termelni. Ebben a cserék nem lesznek benne, igyekszem pontokból megoldani, ha valaki lusta. Amikor elérem a 6$-nyi egyenleget, akkor vásárolok újabb 5 referáltat, és majd őket is hosszabbítom 240 napra. Fontosnak tartom, hogy mindig legyen elég pénz a refek hosszabbítására.

Szeretnél te is pénzt keresni a Neobuxszal? Kattints a bannerre:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése